fbpx

Aktuelt

Kategorier:
Alle  Aktuelt  Kundehistorier 

Fire grep for bedre likviditet

Fire grep for bedre likviditet

Har du kontroll på betalingsevnen din? Et godt resultat for året er ikke alltid nok for å ha en god likviditet. Ved å se mulighetene, kan du med små grep få bedre likviditet – og det uten å spare deg ihjel.

Les mer
Solskjerming & Reklame

Solskjerming & Reklame

For Solskjerming og Reklame var det viktig med et system som ga oppdatert informasjon og er enkelt og effektivt i bruk – slik at de får mer tid til å bruke på sine kunder. I tillegg ønsket de å kunne måle ulike deler av virksomheten sin, og å kunne bruke den informasjonen til planlegging og styring fremover.

Les mer
Lett å bytte regnskapsprogram

Lett å bytte regnskapsprogram

Mange bytter regnskapsprogram fordi de vil eller må bli papirløse, vil ha mer kontroll eller bytter til en regnskapsfører som har et system med bedre funksjonalitet. Randi Undheim i Brainiacs forteller at det er veldig enkelt å bytte regnskapsprogram.

Les mer
Motor & Elbilkompaniet

Motor & Elbilkompaniet

Brainiacs bistår Motor & Elbilkompaniet med alt fra rekruttering og avtaler, til overordnet strategi. Målet med jobbing overordnet strategi har vært å sette fokus på de aktivitene som Motor og Elbilkompaniet tjener penger på, og å gjøre disse systematisk.

Les mer
Bergen Seafood

Bergen Seafood

Bergen Seafood valgte Brainiacs som regnskapsfirma i 2019 fordi de trengte kompetanse på økonomi, skatt og internasjonalt regelverk i tillegg til en effektiv regnskapspartner og et fleksibelt samarbeid også utenom normal arbeidstid.

Les mer
Iver & Evne

Iver & Evne

For Iver & Evne har Brainiacs gjort løpende regnskapsføring og kontroll, vært en aktiv rådgiver med tanke på drift og bidratt på styremøter. Det har gjort at selskapet har en oppdatert forståelse av status på driften sin.

Les mer
Lars Ove

Ta kontakt

Lars Ove Tjessem
Daglig  leder

Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no