fbpx

Mot, meninger, men mest av alt – mennesker

Et kreativt regnskap er sjelden en bra omtale. Et kreativt lag på økonomisiden kan imidlertid øke både lønnsomhet og kompetanse hos deg som driver en liten eller mellomstor bedrift.

For å starte med det viktigste: Det finnes ikke noe oss uten deg. Du som jobber hardt med det du kan best, du som har startet for deg selv, du som har tatt over familiebedriften. Det er dine dager dette handler om. Vi er ikke eksperter i faget ditt, men vi vet hva som skal til for å drive bra.

Du gjør din jobb, vi gjør vår. Det krever mot på hver sin kant. Du er en modig driver –vi er ganske modige som tør påstå at vi kan hjelpe deg å drive bedre. Vi er på ditt lag, enten du kaller oss konsulenter, regnskapsføreren, økonomiavdelingen, folkå dine, eller hva som helst egentlig. Det viktigste er at vi gjør det bra – sammen.

Det som gjør oss annerledes fra andre regnskaps- og konsulentselskap er lang erfaring med økonomi og ledelse i norsk næringsliv. Og denne erfaringen og forretningsforståelsen tar vi med oss når vi skal bistå bedriften din.

«We’ve got your back», som de sier i Amerika. Bare at vi er her, på Orstad, for deg.

Lars Ove

Ta kontakt

Lars Ove Tjessem
Daglig  leder

Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no