fbpx

Regnskap og rådgivning

Forståelige tall – fra folk som bryr seg.

Til syvende og sist viser et regnskap hvorvidt du tjener eller taper penger. Derfor kan det være en skikkelig boost for noen – og noe skikkelig «herk» for andre. Uavhengig av stressnivå skal vi gi deg forståelige rapporter med god informasjon. Dette betyr ikke bare tall pent oppstilt i rekker, men også forslag til forbedringer dersom du er åpen for det.

Kort sagt: Vi hjelper deg. Med å følge lover og regler. Med å få oversikt. Med å bedre likviditet og lønnsomhet. Og kanskje viktigst av alt: Med å få overskudd, både i direkte og overført betydning.

Les mer om våre regnskapssystemer:

  PowerOffice Go

Få komplett oversikt over økonomien med PowerOffice GO, enten du har mye eller lite forkunnskap. Nyttige funksjoner er tilgjengelige både fra PC og din mobiltelefon.

Les mer

PowerOfficeGO

  Tripletex

Sett sammen Tripletex basert på dine behov. Tripletex er skalerbart og passer for både store og små bedrifter, og egner seg godt for bedrifter med behov for prosjektstyring.

Les mer

Litt mer om våre tjenester innen regnskap og rådgivning:

Enkle, digitale system

De kompliserte tider er forbi, i hvert fall når det kommer til regnskapssystemer! Vi benytter papirløse og forståelige system, med høy grad av automatiserte prosesser som gjør det både effektivt og (vil noen hevde!) gøy.

Skreddersydd rapportering

Tro det eller ei, men det kan bli for mange av dem. Tall, altså. Derfor setter vi sammen rapporter med måltallene du har interesse av, som leveres til avtalte tidspunkt. Ganske enkelt den informasjonen du trenger, når du trenger den.

Fleksible løsninger

Ingen bedrifter er like. Derfor tilbyr vi fleksible samarbeid, der du som bedriftseier kan avgjøre din grad av egeninnsats. Noen vil gjøre mye selv, noen skyr regnskapet som pesten – uansett tar vi oss av resten. Normalt rimer vi ikke, forresten.

Kostnads- og tidseffektive prosesser

Ved å benytte oss av automatiserte prosesser, frigjør vi tid til det som er verdiskapende for akkurat din bedrift. Dette kan være økt innsikt, riktige prosjektregnskap eller å synliggjøre forbedringsområder.

Kvalitetssikret regnskap

Hos Brainiacs får du det beste fra begge hjernehalvdeler. Erfarne, autoriserte regnskapsførere. Rådgivere med lang erfaring fra næringslivet. Folk med full kontroll på regnskapet, folk som kan bank, lønn, fakturering og årsoppgjør. Folk som ikke mister hodet dersom du trenger hjelp med utfordringer som måtte dukke opp i arbeidshverdagen.

Fornøyde kunder

Dette kunne stått øverst i oversikten. Likevel, ved å sette det nederst blir det litt som å sette de berømte strekene under svaret. For det er jo dette som er det ultimate målet. Vi skal levere tjenester som gjør kundene våre fornøyde, med det resultatet at kunders kunde også blir fornøyde. Stein på stein, med vinn-vinn i kikkerten.

Andreas - Brainiacs

Ta kontakt

Andreas Fossfjell
Leder Regnskap & Rådgivning
Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no