fbpx

PowerOffice Go

Komplett oversikt over økonomien med Brainiacs og PowerOffice GO

PowerOffice GO er et skybasert regnskapssystem som har tenkt på kunden når de har utviklet brukerplattformen. Her er det enkelt å finne frem, enten du har mye eller lite forkunnskap. Alle funksjoner er tilgjengelige i samme webapplikasjon, og alle daglige gjøremål kan du utføre fra din mobiltelefon.

Du og regnskapsfører har tilgang til det samme oppsettet i PowerOffice, og du kan få hjelp rett i nettleseren din. Uansett hvordan vi setter opp samarbeidet, vil automatiseringen gjøre det effektivt å ha kontroll på økonomi og regnskap.

Enkelt i bruk

Alle kunder vi har introdusert for PowerOffice har fått bedre oversikt på bedriften sin. De beskriver systemet som veldig brukervennlig og lett å bli kjent med. Chat funksjon der du kan kontakte direkte med regnskapsfører

Enkel fakturering

Nye kunder kan legges inn samtidig som du gjør faktureringen. Har du timeføring kan systemet lage forslag til fakturabasert på timene. Du kan også lage faste faktura som sendes eller legger seg klare til godkjenning automatisk. Innbetalinger fra kunde blir automatisk oppdatert daglig.

Enkel betaling

PowerOffice kobles med banken, så du trenger ikke å legge inn KID nummer eller fakturadetaljer i banken. Systemet oppdaterer betalingene og leverandørgjelden daglig, og varsler om eventuelle feil.

Enkel oversikt

Med et enkelt dashboard, gode søkefunksjoner og ryddige rapporter får du en god oversikt på driften din. Kombiner dette med at Brainiacs holde regnskapet ditt a jour hver måned så har du god kontroll på driften din.

Viktige funksjoner i PowerOffice GO

Kjapp timeføring på web og app, inkludert godkjenning og overføring til Lønn og/ eller faktura

Lønn i samme system. Krypterte lønnsslipper på e-post eller via appen. Trygt og oversiktlig.

Bankintegrasjon der du får dagens banksaldo på startsiden. Godkjenn betalinger rett i system. Du slipper å legge inn KID og fakturadetaljer i nettbanken.

Integrasjonsmuligheter med kjente betalingsløsninger, kassasystem og fagsystem.
Godkjenn faktura og betalinger eller legg inn kvitteringer på farten, rett fra telefonen din.

 

Andreas - Brainiacs

Ta kontakt

Andreas Fossfjell
Leder Regnskap & Rådgivning
Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no