fbpx

Tripletex

Sett sammen Tripletex basert på dine behov

Tripletex er et norskutviklet, skybasert regnskapssystem som er skalerbart og passer for både store og små bedrifter. Tripletex sin styrke ligger i tilpasningsmulighetene som kan gjøres ved å legge til moduler, blant annet en velutprøvd prosjektmodul som gir god oversikt på planlegging, fakturering og kostnader i prosjektene dine. Systemet har også egen modul for elektro, og for VVS.

Smart prosjektmodul og timeføring

Du kan enkelt opprette prosjekter med deltakere, kunder og ordrer. Prosjektdeltakere fører timer og kostnader i den intuitive Tripletex appen.

Smart prosjektfakturering

Velg mellom ulike faktureringsmodeller og prosjektet tilpasses til dette. Fakturagrunnlag blir oppdatert automatisk ved endringer og rapportene oppdaterer seg selv. Du kan også velge å viderefakturere kostnader allerede ved registrering av leverandørfaktura.

Smart ressursplanlegging og budsjettering

Tripletex kan brukes til å planlegge for ansatte, samt ressursplanlegging i form av materiale og utstyr. Lag en overordnet plan med alle utestående ordre og tilbud, så har du kontroll på arbeidsmengde og inntjening fremover.

Smart attestering hvis flere medarbeidere skal godkjenne inngående faktura.

For inngående bilag kan det i mer kompliserte bedriftsstrukturer være nyttig at flere godkjenner leverandørfaktura. Tripletex har en smidig løsning for å få attesteringsflyten god.

Viktige funksjoner i Tripletex

Kjapp timeføring på web og app, inkludert godkjenning og overføring til Lønn og/ eller prosjektfaktura

Lønn i samme system. Krypterte lønnsslipper på e-post eller via appen. Trygt og oversiktlig.

Bankintegrasjon der du godkjenner betalinger rett i Tripletex. Du slipper å legge inn KID og fakturadetaljer i nettbanken.

Integrasjonsmuligheter med kjente betalingsløsninger, kassasystem og fagsystem.
Bruk appen til å legge til utlegg eller reiseregninger, og til å godkjenne faktura.

Lars Ove

Ta kontakt

Lars Ove Tjessem
Daglig  leder

Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no