fbpx

Vi ser bedriften din
med nye øyne

Vi er over gjennomsnittet glade i tall. Men for oss betyr tall noe mer enn et korrekt regnskap. Tall er resultat av aktiviteter, mennesker, prosesser og ikke minst – tall er muligheter! Derfor inviterer vi deg med bak tallene, for å se på hvilke løsninger for vekst, lønnsomhet og utvikling som ligger der.

Regnskap og driftsdata forteller mye om et selskap. Derfor er det nyttig å lese dem både i sin helhet, i detalj, mellom linjene og litt fra avstand. På denne måten avdekker vi svakheter og utfordringer, men også muligheter for merverdi i en bedrift.

Én ting er å se det – en annen ting er å si det. Jobber du sammen med oss, vil du oppleve at vi ikke går rundt regnskapsgrøten. Vi sier det som det er, rett og slett fordi vi mener at eneste vei til mål er å utfordre og forbedre. Når vi tar på oss et ansvar, slipper vi det ikke.

Med fotballsjargong kan vi si at vi legger strategi og kampplan, bedriver intensiv trening og bygger lag der alle er trygge på posisjonen sin. Du er lagleder, vi er støtteapparat og heiagjeng. En seier kan aldri garanteres. Men jo sterkere laget er, desto større er muligheten.

Lars Ove

Ta kontakt

Lars Ove Tjessem
Daglig leder

Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no