fbpx

Solskjerming og reklame

Kategori: Kundehistorie

Solskjerming & Reklame leverer profesjonell solskjerming til alle behov.

De har over 20 års erfaring i bransjen, har fokus på å være løsningsorienterte og ryddige gjennom hele prosessen. Leverer kvalitetsprodukter fra gjennomprøvde leverandører, og kan tilby løsninger for utendørs solskjerming som terrassemarkiser og utvendig screen med automatisk styring og innvendige løsninger som persienner, lameller og plissegardiner.

Solskjerming og Reklame har kontor og showroom i Sandnes og leverer til hele Rogaland. Til og med til hytta på Sørlandet.

Brainiacs lagde en god plan og hadde tett oppfølging i overgangen til et mer effektivt
regnskapssystem. Nå har vi brukt Brainiacs og det nye regnskapssystemet noen
måneder og vi har fått bedre kontroll og oversikt selv.
Og, å sende tilbud og faktura er blitt kjempeenkelt!

Svein Omland,
Solskjerming & Reklame

Oppdraget

For Solskjerming og Reklame var det viktig med et system som ga oppdatert informasjon og er enkelt og effektivt i bruk – slik at de får mer tid til å bruke på sine kunder. I tillegg ønsket de å kunne måle ulike deler av virksomheten sin, og å kunne bruke den informasjonen til planlegging og styring fremover.

For Solskjerming og Reklame valgte vi PowerOffice GO, et enkelt og intuitivt regnskapsprogram som passer perfekt til deres behov. Det er oversiktlig, integrert med banken og effektivt. I tillegg fokuserte Brainiacs og Solskjerming og Reklame på å etablere ryddige og praktiske rutiner, som oppfylte lovkrav – men også ga økt innsikt og kontroll.

  • Nytt regnskapssystem
  • Effektivisere rutiner
  • Kontroll og måling
  • Regnskap

Økt og effektivisert innsikt = konkurransefortrinn

For en bedrift som Solskjerming og Reklame er det viktig å ha god daglig kontroll på alle aspekt av driften, med fokus på å jobbe smart og tett på kundene sine. Økt innsikt kan gi store fordeler i form av planlegging, ressursutnyttelse og optimalisering.

Brainiacs har erfaring med å gi innsikt i selskap som leverer tjeneste og produkt i kombinasjon, og vi hjelper Solskjerming og Reklame blant annet med å måle ulike deler av driften slik at de kan tilby løsninger som kundene ønsker til konkurransedyktige priser. I tillegg har vi effektivisert prosessene rundt fakturering og regnskap slik at selskapet har frigitt tid som brukes på mer salg og å få enda mer fornøyde kunder.

Bytte regnskapsfører og regnskapssystem

Å bytte regnskapsfører og regnskapssystem skal være enkelt. Brainiacs tar seg av oppsett, og kommunikasjon med tidligere regnskapsfører for at overgangen skal være så smidig som mulig. Vi gir grundig opplæring og følger opp underveis, enten kunde velger å gjør mye, lite eller nesten ingenting av jobben selv.

Nytt regnskapssystem gir også en gylden mulighet til å ta en gjennomgang av interne rutiner og rutiner med regnskapsfører. Hva kan gjøres mer effektivt og med høyere kvalitet?

Lars Ove

Ta kontakt

Lars Ove Tjessem
Daglig  leder

Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no