fbpx

Motor og Elbilkompaniet

Kategori: Kundehistorie

Motor & Elbilkompaniet driver med kjøp, innbytte, formidling og salg av bruktbiler og har distriktets bredeste utvalg av nye tilhengere og stillas. Selskapet holder til i Regehallen, like utenfor Sola.

Motor & Elbilkompaniet er et selskap med lidenskap for faget, og de ansatte har nærmere 20 års erfaring innen bilsalg/formidling. Siden oppstarten av selskapet våren 2019 har de solgt mer enn 60 biler, alt fra Porsche, Corvette og Tesla til BMW, Volvo, Jaguar og VW.

De er opptatt av å finne riktig bil og produkt til riktige eiere, og opptatt av at alle skal ha en god opplevelse med handelen.

Vi ser en økt effektivitet og en enklere hverdag hvor vi nå har bedre oversikt,
samt mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten.

Steffen Lyse,
Daglig leder, Motor og Elbilkompaniet

Oppdraget

Brainiacs bistår Motor & Elbilkompaniet med alt fra rekruttering og avtaler, til overordnet strategi. Målet med jobbing overordnet strategi har vært å sette
fokus på de aktivitene som Motor og Elbilkompaniet tjener penger på, og å gjøre disse systematisk.

Etter at Brainiacs overtok regnskapet har vi jobbet med å strukturere regnskapsarbeidet med høy grad av automatisering i et skybasert system. Det gjør vi for at både Brainiacs og kunden skal bruke minst mulig tid på ikke-verdiskapende arbeid – men samtidig få et riktig og nyttig tallgrunnlag.

  • Strategi
  • Rekruttering
  • Regnskap

På grunnlag av det som er levert av tjenester kan vi i Motor & Elbilkompaniet sterkt anbefale Brainiacs som regnskapsfører og sparringspartner.

Motor & Elbilkompaniet holder til i Regehallen like ved Sola Flyplass.

Brainiacs kan startup selskap

For et startup firma, som Motor og Elbilkompaniet, kan vi bidra på de områdene som firmaet trenger hjelp til i ulike faser for å gjøre planer og ideer om til virkelighet. Vi vil blant annet gjøre regnskapet forståelig og nyttig slik at startup bedriften kan bruke tiden sin på det de er gode på – og skal tjene penger på. Med solide regnskapstjenester som gir god innsikt i egen økonomi, og sparring påstrategi, mål og planlegging bidrar vi til at selskap som Motor og Elbilkompaniet kan tjene penger fra første år de er i drift – og å nå sine langsiktige mål.

Lars Ove

Ta kontakt

Lars Ove Tjessem
Daglig  leder

Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no