fbpx

Brainiacs tar sats i Stavanger!

Kategori: Aktuelt

Brainiacs AS styrker sin satsning og posisjon i Stavanger. Målet er å kunne tilby enda bedre regnskaps- og rådgivningstjenester til eksisterende og nye kunder på Jæren og i Stavanger regionen.

Fra 1. januar 2022 blir Skansen Regnskap & Rådgivning AS en del av Brainiacs, vi flytter inn i Skansens lokaler i Breigata 10, samtidig fortsetter vi som før på Orstad.

Brainiacs tar sats i Stavanger

Richard Petterson, daglig leder i Skansen Regnskap & Rådgivning og Lars Ove Tjessem, daglig leder i Brainiacs.

– Dette gir oss bedre fotfeste i Stavanger, tilgang til flere ressurser, mer fagkunnskap og kompetanse. Skansen Regnskap & Rådgivning er en dyktig aktør med flinke rådgivere og en spennende kundeportefølje som kompletterer vår virksomhet. Vi har begge god lokal forankring, og tilbyr tjenester vi er stolte av. Med gjengen fra Skansen Regnskap & Rådgivning med på laget får vi mulighet til å utvikle selskapet raskere. Det blir også lettere å nå ut med tjenestene våre i Stavangermarkedet, sier Tjessem.

– Brainiacs er en flott og naturlig samarbeidspartner for oss. Dette blir bra, og vi mener dette kommer til å løfte oss og kundene våre i tida framover. Nå blir vi et enda bedre lag med vesentlig styrket kompetanse under en merkevare forteller Richard Petterson, daglig leder i Skansen Regnskap & Rådgivning.

Med denne satsningen ønsker vi flere flinke folk på Stavanger-kontoret og er på jakt etter Team leder og regnskapsfører. Er det deg eller noen du kjenner hører vi gjerne fra deg!

Lars Ove

Ta kontakt

Lars Ove Tjessem
Daglig leder

Telefon: 51 42 12 00
Epost: hei@brainiacs.no